SOBRE NOSALTRES.

Creada a 1.989, TRANSPORTS GEBRE,S.L. compta en el seu haver amb l'experiència de tres generacions d'una família que ha dedicat la seva vida al transport de mercaderies per carretera, i amb la seva pròpia evolució en aquests més de 20 anys de serveis prestats a tota mena de clients, ja siguin empreses o particulars, per tota la geografia espanyola i la part sud de França.
Dirigida, fins a l'actualitat, pel Sr. Pere Domingo Bacardit, per a donar pas a un nou enfocament empresarial, tant a nivell productiu com de gestió, però sense oblidar el tracte familiar i la qualitat en el servei que des de sempre han estat el nostre distintiu.

VEHICLES I RUTES.

Disposem dels següents tipus de vehicles:
1. Camió trailer amb semi-remolc de lateral baix o plataforma amb mesures interiors lliures de 13,60 mts. de llarg i 2,55 mts. d'ample, amb una capacitat de càrrega útil de 26 Tn.
 2. Camió trailer amb semi-remolc tipus tauliner amb mesures interiors lliures de 13,60 mts. de llarg i 2,55 mts. d'ample, amb una capacitat de càrrega útil de 26 Tn.
3. Camió tres-eixos rígid de lateral baix amb mesures interiors lliures de 7,00 i 8,00 mts. de llarg i 2,45 mts. d'ample, amb una capacitat de càrrega útil de 14,00 i 16,50 Tn. aprox.

Tots ells disposen d'autorització de transport (targeta) per a servei nacional, assegurança obligatòria i de mercaderies, gps i telèfon mòbil.
Amb la finalitat d'estar adaptats a les normatives vigents, es realitzen els manteniments periòdics assenyalats pels fabricants així com les inspeccions tècniques corresponents.

TREBALLS REALITZATS.
Transportem generalment càrregues paletitzades, en la seva majoria materials de construcció. Encara que també:

- Palets, embalatges i caixes de Fusta.
- Fusta serrada.
- Barres i bigues de ferro.
- Construccions en ferro (prestatgeries, expositors, tanques, taules)
- Maquinària agrícola i industrial.
- Productes d'alimentació i begudes. 
- Electrodomèstics.
- Plàstics.
- Paper (bobines, fardells).
- Productes ensacats (adobs, pinsos).
- Fosses Sèptiques..

Barri La Pineda. C/ Pau Casals, 7
08280 - CALAF
Tels. 902030313 - 938698374
comercial@transportsgebre.com
www.transportsgebre.com